Download dan Lirik Lagu Ra Kuat Mbok - Ratna Antika


aku ratahan pengen rasake pacaran
opo yo bener rasane enak tenan
njajal sepisan seng marai cah edan edan
lakok sirahku seng payu oleh kamplengan

curhat neng embok
lek durung rabi jok ndemok
la terus piye pacaran kon lolak lolok
Dasare simbok biyene lulusan pondok
kudu seng kenceng ojo sampek menggok menggok

Reff:

Wes ra kuwat aku
wes ra tahan aku
timbang engko paiman iki selak nesu

wes ra kuwat aku
wes ra tahan aku
rabekno to mbok
ngko tak gawekne putu

mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
cepet mbok endang golekno mantu
wes to mbok masio ra patek ayu
sikat mbok timbang kisut ra payu
*************
Download lagunya di: Ra Kuat Mbok